Binnen- & buitenschilderwerk

Of het nou om een nieuwbouwwoning, een bestaande woning of een bedrijfspand gaat: voor zowel uw binnen- als uw buitenschilderwerk bent u bij De Schilders! aan het juiste adres. Elke opdracht wordt door onze professionele schilders op een vakkundige manier aangepakt. Met als resultaat schilderwerk van een uitstekende kwaliteit.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Wat betreft het binnenschilderwerk van De Schilders! kunt u onder andere denken aan muren, plafonds, kozijnen, trappen en ruimtes zoals de badkamer. Maar naast de uitstraling zorgt binnenschilderwerk van een uitstekende kwaliteit voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Door de Nederlandse weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant is dus van groot belang voor de duurzaamheid. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt én verfraait het uiterlijk van uw woning of pand.

Binnen- en buitenschilderwerk hangen nauw met elkaar samen. Voor het buitenschilderwerk is het namelijk van belang dat het binnenschilderwerk en de glasafdichting aan de binnenkant in een goede staat verkeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor binnen- en buitenschilderwerk? Of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.