Houtwerk

Heeft u in of rondom uw woning of pand te maken met houtwerk? Dan ontkomt u er niet aan om dit houtwerk eens in de zoveel tijd te onderhouden en van een nieuwe verflaag te voorzien. Voor zowel het binnenshuis als het buitenshuis schilderen van uw houtwerk bent u bij De Schilders! aan het juiste adres. Dit schildersbedrijf staat garant voor professionaliteit en een uitstekende kwaliteit.

Het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of pand heeft te maken met de meest uiteenlopende weersomstandigheden die ons land kent. Het belang van het goed bijhouden van dit houtwerk wordt door veel mensen weleens onderschat. Om te voorkomen dat het hout gaat rotten en u over moet gaan tot het (gedeeltelijk) vervangen van uw kozijnen, is het geen overbodige luxe om uw houtwerk eens in de vijf jaar te (laten) schilderen.

Houtrotreparaties

Krijgt u onverhoopt toch te maken met een vorm van houtrot zoals zacht hout, afbladderende verf of aantasting van de constructie? Dan kunt u ervoor kiezen om deze vormen van houtrot te laten repareren door een professional. De Schilders! is zo een professional. Niet alleen voor schilderwerk, maar ook voor uw houtrotreparaties staan we graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.